Corona beleid

Zoals bij iedereen inmiddels bekend is, ligt de gehele competitie voor de amateurs stil, is het clubhuis reeds enkele weken gesloten en mag alleen de jeugd (tot 18 jaar) in teamverband trainen.

Als vereniging houden wij ons aan de regels en richtlijnen vanuit overheid, RIVM en de KNVB. Voor senioren is trainen dus niet toegestaan in teamverband, wel mogen zij buiten sporten met inachtneming van 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen.

De kleedkamers zijn gesloten, de jeugd dient dus gekleed te komen en te gaan, een toilet is tijdens de training wel beschikbaar.

Het nieuws en de berichtgevingen worden door het bestuur nauwlettend in de gaten gehouden, zodra er wijzigingen / veranderingen optreden, worden deze direct doorgevoerd.

In de tussentijd kunnen wij alleen maar hopen dat iedereen gezond blijft!

Stay Safe en hopelijk tot snel!